accessoire. beauté. couleurs. décoration. écriture. femme. goût. heureuse. inspiration. joli. kitch. lumière. magique. naturel. opinion. possibilité. reconstruction. sens artistique. textile. utilité. vieillerie. zélée.

štvrtok 5. decembra 2013

Préparez le chemin du Seigneur, aplanissez sa route...



Vianočné sviatky sú pre každého človeka emotívne. S príchodom prvých vločiek každý z nás cíti, že o chvíľu začne účinkovať ich kúzlo. Hoci komercia  posúva ich dátum čoraz viac vopred (niektorí už v auguste majú vianočné záchvaty), naše Vianoce začínajú prvou adventnou nedeľou. Prípravy sa týkajú nielen interiéru domova, ale predovšetkým interiéru človeka. Malo by to tak byť všade. Byť s rodinou, ozdobovať spolu príbytok, piecť spoločne vianočné pečivo, smiať sa, spievať, ale aj zahĺbiť sa do myšlienok, prečo vlastne tento sviatok slávime.

«

Swieta Bozego narodzenia sa dla kazdego emocjonalne. Z padaniem pierwszych platkow sniegu kazdy czuje, ze za chwile rozpocznie dzialanie ich magii. Choc komercja popycha ich data coraz wiecej do przodu (niektorzy juz w sierpniu maja swiateczne ataki), nasze Swieta zaczynaja pierwsza niedziela adwentu. Przygotowania dotycza nie tylko interieru domu, ale przedewszystkim interieru czlowieka. Wszedzie mialoby byc tak. Zostac z rodzina, ozdabiac razem mieszkanie, piec razem swiateczne ciastka, smiac sie, ale takze pomyslec, dlaczegoslawimy to Swieto.




Vianoce. Narodenie. Život. Spomaľme, nepodľahnime vianočnému zhonu. V pokoji a v zdraví hľadajme ten najkrajší lesk. 
Lesk lásky.

«

Swieta. Narodzenie. Zycie. Zwolnijmy, nie poddajmy sie swiatecznemu chaosu. W spokoju i zdrowiu szukajmy tego najpiekniejszego polysku.
Polysku milosci.




 

Prajem všetkým nádherné adventné obdobie!

«

Zycze wszystkim przepiekny adwent!


5 komentárov:

mončika povedal(a)...

Krásne si to napísala:) Prajem aj tebe advent prežitý v pohode a zdraví.
m.

Janka20 povedal(a)...

Janka, originálne a zároveň krásne!
J.

bozenas povedal(a)...

A my Tobie Janeczko:))święte słowa:)niech komercja zostanie za drzwiami naszego domu:))pozdrawiam

emily povedal(a)...

Súhlasím s Tebou a prajem krásne sviatky Božieho narodenia.
Emily

Môj život na predmestí povedal(a)...

pozdravujem Ťa Janka a ďakujem za milý príspevok.jazmínna

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...