accessoire. beauté. couleurs. décoration. écriture. femme. goût. heureuse. inspiration. joli. kitch. lumière. magique. naturel. opinion. possibilité. reconstruction. sens artistique. textile. utilité. vieillerie. zélée.

štvrtok 15. novembra 2012

Décoration de Noël


Vianočné sviatky sú ešte ďaleko, ale ja už viem, že keď je čas na realizáciu nápadov, treba ho využiť. Neskôr budem tvorivé hodiny tráviť iným spôsobom. Staré, sem-tam polámané anjelské krídla sú previazané béžovými krajkami a tvoria zaujímavú dekoráciu na stene. 

«

Jeszcze daleko do swiat, ale ja juz wiem, ze kiedy jest czas na realizacje pomyslow, potrzebne go wykorzystac. Pozniej bede spedzala tworcze godziny w inny sposob. Stare, tu i tam zlamane skrzydla aniola sa zwiazane bezowymi koronkami i sa ciekawa dekoracja na scianie.


Svietniky ani nie sú svietnikmi, sú to jednoduché priehľadné vysoké poháre, na ktoré som nalepila vlastnoručne vyrobené nálepky s logom môjho blogu. Vovnútri je čajová sviečka.

«

Swieczniki nie sa calkiem swiecznikami, to proste przezroczyste wysokie szklanki, na ktore nakleilam wlasnorecznie stworzone naklejki z logiem mojego bloga. Wewnatrz sa tealighty.


Pôvodne drevený rámik som zdobila klasickým spôsobom - patinou. Dva biele nátery, vosk a čierny náter, potom som ho jemne prebrúsila brúsnym papierom a zarámovala doň francúzsky biblický text.

«

Drewniana ramke ozdobilam w klasyczny sposob - w patyne. Dwe biale warstwy, wosk i warstwa czarnego koloru, potem przetarlam papierem sciernym i wlozylam francuski text z Biblii.


Viete, ktorý dar je najkrajší zo všetkých? ČAS. Čas, ktorý strávime s milovanými osobami. Zabaľme si ho do krásnych šiat a vzájomne si ho darujme. 

«

Wiecie, ktory z prezentow jest najpieknieszym ze wszystkich? CZAS. Czas, ktory spedzamy z kochanymi osobami. Zapakujmy go w piekna sukienke i wzajemnie  go sobie podarujmy.



Neviem prečo, ale Vianoce veľmi spájam s hudbou, hudobnými nástrojmi, notami a tak podobne. Nabudúce teda u mňa nájdete... NIEČO :)

«

Nie znam, dlaczego, ale Swieta mi sie jakos kojarza z muzyka, instrumentami muzycznymi, nutami itp.
Nastepnym razem wiec u mnie znajdziecie... COŚ :)

?    


Chcem mať veci tak trochu na poriadku, preto papierové príspevky budú teraz na mojom druhom blogu

«

Chcialabym miec rzeczy na porzadku, wiec papierowe posty beda teraz na moim drugim blogowi


9 komentárov:

Myszka povedal(a)...

Ale piękne skrzydła!!!! Szklaneczki świeczniki wyglądają bardzo elegancko:)

Unknown povedal(a)...

Dáky anjel si u Vás zabudol krídla :) Krásne sú, mne sa tiež veľmi páčia, ale na také veľké ešte nemám odvahu. Zatiaľ som objednala len také malé, pre naše dve anjelky s rožkami, chichi. Pekný večer. Renata

B. povedal(a)...

Moim zdaniem, wcale nie za wczesnie na przygotowania ozdob swiatecznych, wiele z nas juz sie z ato wzielo. Twoje dekoracje sa przepiekne Janeczko!
usciski

Biba povedal(a)...

na také patinované rámiky sa chystám ...krásne :)

marecka povedal(a)...

Ahoj Janya, krásny blog. Pridávam sa

Elle povedal(a)...

Zapowiadają się piękne święta!! cudne dekoracje!
Uściski!

Atena povedal(a)...

Janeczko i u ciebie bardzo swiatecznie, tez uwazam ze im wczesniej zaczniemy myslec o dekorowaniu tym bedziemy mieli wiecej czasu blizej swiat.
Pieknie zapakowane prezenty :)
usciski

Unknown povedal(a)...

Jani, krasne zatisi a ty kridla bych atky brala. Moc me zaujali tve svicinky, super napad! Mej hezke dny!

Jowi povedal(a)...

Czas wspólnie spędzony to faktyznie cenny prezent, choć często się o tym zapomina.Piękne dekoracje

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...