accessoire. beauté. couleurs. décoration. écriture. femme. goût. heureuse. inspiration. joli. kitch. lumière. magique. naturel. opinion. possibilité. reconstruction. sens artistique. textile. utilité. vieillerie. zélée.

pondelok 16. apríla 2012

Au nom de l´amour


Krásny začiatok týždňa všetkým! 
Nedávno som si spomenula na svoje obdobie dospievania a teda aj na svoje prvé papierové koláže. Písala som si totiž (ako väčšina dievčat) denník, v ktorom boli ukryté tajné želania, básne, fotky nádejných adeptov na priateľstvo, úryvky a citáty nielen z kníh, ale aj z môjho života. Do denníka patril tiež prameň z ostrihaných vlasov, visačka z trička za prvé zarobené peniaze, lístok z ľadovej Revue The Smurfs a podobné hlúposti:) Dnes by som si to určite všetko odkladala do takejto krabičky.

«

Piekny poczatek tygodnia dla wszystkich!
Niedawno wspomnialam o moim okresie dojrzewania i w zwiazku z tym na swoje pierwsze kolaze z papieru. Pisalam  (jak wiekszosc dziewczyn) dziennik, w ktorym byly ukryte tajne marzenia, wiersze, fotki adeptow na przyjazn, cytaty nie tylko z ksiazek, ale i z mojego zycia. Do dziennika nalezal tez odciety promien wlosow, etykieta z koszulki za pierwsza zarobiona kase, bilet z Ice revue The Smurfs i podobne glupstwa:) Dzisiaj pewnie wstystko to odkladalabym do takiego pudelka.





Pohľadnica - taká trochu o krajčírstve či móde (alebo o Paríži?)

«

Kartka - taka troche krawiecka lub modna mysle (albo z Paryza?)



A tu sú steampunkové záložky do knižiek :)

«

I tutaj steampunkowe zakladki do ksiazek :)


Vie niekto, kde môžem kúpiť Eames Side Chair za dobrú cenu? (celé SK)
(budú určite stáť v našej kuchyni)

«

Wie ktos, gdzie mozna kupic Eames Side Chair w dobrej cenie? (PL - woj. malopolskie lub slaskie)
(beda pewnie staly w naszej kuchni)

6 komentárov:

zcdl povedal(a)...

Janka ahoj, no idem ta hned takto z rana (7:26) pochvalit :) moooc krasna krabicka .. velmi jemna a decentna a aj tie zalozky do kniziek su perfektne. Minule som studovala tie ktore si mi poslala, ako si ich robila...tak trocha som na to este neprisla .))) ale pssst xixi. Maj sa krasne, pa Zuzana

Kajka povedal(a)...

Janeczko, jestem pod ogromnym wrażeniem pudełeczka. Ostatnimi czasy taki odcień różu mnie zachwyca. Muszę się napatrzeć, hihi.
I oczywiście hiciorki-zakładki. Jesteś w tym rewelacyjne.
Buziole przesyłam ogromnie ciepłe.
Paaaaaaaaaaa

Gabi povedal(a)...

Jani, to sú krásoty! nádherná krabička, krásna pohľadnička:)Gabi

Myszka povedal(a)...

A ja nigdy nie pisałam pamiętnika ani dziennika. Jakoś tak nie umiałam się uzewnętrznić na kartce papieru.
Pudełeczko śliczne. O, mogłabym w nim chować bilety wstępu z różnych atrakcji (bo takie zbierałam).
Pozdrowienia!

Unknown povedal(a)...

Jani, krabicka je primo snova a i ta "fesna" karta se mi moc libi. Pokud ti nekdo prozradi, kde se daji ty zidle koupit za prijatelnou cenu, tak prosim o informaci. Tady stoji jedna kolem Fr. 500.-!!!! Mej prima den, Katerina

@nne povedal(a)...

nice blog! @nne

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...